Stichting Vrienden van het Brabant Koor

De stichting ‘Vrienden van het Brabant Koor’ is sinds de oprichting op 23 augustus 2004 actief voor de promotie van het Brabant Koor. In de achterliggende jaren heeft de stichting het Brabant Koor zien uitgroeien tot een van de meest vooraanstaande concertkoren van Nederland. Een positieve ontwikkeling die ertoe heeft geleid dat de belangstelling voor het Brabant Koor is toegenomen en de stichting steeds meer Vrienden heeft mogen verwelkomen.

De Vriendenstichting wil een actieve bijdrage leveren aan het voortbestaan en de ontwikkeling van het Brabant Koor. Voorop staat het organiseren van activiteiten die de aantrekkingskracht en het imago van het Brabant Koor versterken. Hoe meer muziekliefhebbers die het koor een warm hart toedragen als Vriend worden binnengehaald, des te groter het netwerk dat kan worden bereikt. Uiteraard heeft het werven van financiële middelen een hoge prioriteit. Mede uit deze middelen worden muzikale initiatieven zoals masterclasses, zangworkshops, compositiewedstrijden, dirigentencursussen, CD-opnamen en andere projecten bekostigd. Dankzij deze vormen van scholing en muzikale uitdagingen kan het koor de toehoorders blijven verrassen met uitvoeringen van hoogstaande kwaliteit.

Voor € 27,50 per jaar ben je Vriend van het Brabant Koor. Wil je het Brabant Koor op een andere manier financieel steunen, dan vind je meer informatie bij Culturele Anbi.

Wat zijn je voordelen als vriend?

• Korting op toegangskaarten voor bepaalde concerten.
  • Elk seizoen een uitnodiging voor het bijwonen van een openbare koorrepetitie én een besloten generale repetitie met orkest.
  • Na afloop gelegenheid om de dirigent, de solisten of het koor te ontmoeten.
  • Je ontvangt de nieuwsbrief van het Brabant Koor.
  • Een tijdige aankondiging van alle concerten van het Brabant Koor.
  • Een CD van het Brabant Koor.

Stichting vrienden van het Brabant Koor

Draag jij het Brabant Koor een warm hart toe?

Meld je aan en word Vriend van het Brabant Koor!

Anbi status

De belastingdienst heeft zowel aan Stichting Brabant Koor als aan Stichting Vrienden van het Brabant Koor de status ‘culturele anbi-instelling’ toegekend. Dit betekent dat giften respectievelijk donaties aan de stichtingen onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar zijn. Voor meer informatie verwijzen wij naar Culturele Anbi op deze website.

Neem voor informatie contact op met het secretariaat:
Van Coothstraat 11, 5281 CT Boxtel. Telefoon: 0411 676518
of stuur een email naar: vrienden@brabantkoor.nl .

Het bestuur van de Vriendenstichting bestaat uit:
Johan Feyen, voorzitter
Helma Haandrikman, secretaris
Marie-José Putmans, penningmeester
Peter Bakers, bestuurslid.

Laatste tweets

Testimonials

" 'Jauchzen'......... maar dan met een Vrijheidsbeeldachtige sfeer!' (Ed Spanjaard)  "
" Hoog wil niet zeggen hard, laag wil niet zeggen langzaam (Louis Buskens).  "